Supervisie

Mijn Beroepsvereniging, de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie), heeft een aantal mensen uitgenodigd om zich op te laten leiden tot supervisor. Ook mij.

Hoewel de opleiding nog loopt tot eind 2021 wordt ons nu al gevraagd om daadwerkelijk supervisie te geven. Bij mij kun je terecht voor individuele supervisie en voor groepssupervisie (maximaal 4 personen voor nu).

Het nemen van supervisie is voor je verdere ontwikkeling als therapeut noodzakelijk, als ook ten behoeve van kwaliteitsbevordering van ons gehele 'veld'. Daarnaast wordt er steeds meer een beroep op ons als therapeuten gedaan vanuit de samenleving, waar een hoge mate van stress, en het presteren onder stress, de alledaagse normaliteit is geworden. Daar dienen we mee om te kunnen gaan, als mens en als beroepsbeoefenaar. Zo staan we er niet alleen voor, hebben we een gezonde backup en staan ons meer hulpbronnen ter beschikking, waardoor we ons gesteund voelen en die we in kunnen zetten ten voordele van onze cliënten.

Zoals je op mijn website kunt lezen, ben ik geschoold in: lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapie, ondersteuning bij (hoge) stress en traumaverwerking (o.a. met Somatic Experiencing, TRE, EMI, Resource Therapy), transgenerationele problematiek (Systemische werk), Energie Psychologie en spirituele therapie.

Recent (okt 2020) heb ik mijn certificaat ontvangen voor de opleiding voor traumaverwerking bij babies en kleine kinderen (trainer: Sarito M. Fuhrmann-Bailes). Ook heb ik eerder een meerdaagse workshop gevolgd bij Maggie Kline (SE faculty teacher, gespecialiseerd in traumaverwerking bij kinderen) en Ale Duarte (o.a. kinderen en natuurrampen).

Praktisch
Tot aan het afstuderen hanteer ik voor supervisie een gereduceerd tarief:
Individueel € 90 per uur. De sessie kan zowel Live als Online.
Groepssupervisie: 2 personen € 75 pp / 1½ uur, 3 personen € 65 pp / 2 uur, 4 personen € 55 pp / 3 uur.

 

Met mijn bedrijf (Latihan, Coaching Training Therapie) ben ik als docent geregistreerd in het CRKBO-register.

Verder sta ik geregistreerd als Somatic Experiencing leertherapeut. Studenten SE kunnen met sessies bij mij hun credits voor certificering behalen.