Ga naar pagina inhoud

Hierbij een overzicht van Latíhan massages:

Lichaamsmassage

Liefdevol aanraken en strelen of masseren is samen met het huid op huid contact wat binding bevordert tussen moeder en kind. Tevens ontwikkelen de hersenen, het vegetatieve zenuwstelsel en de organen zich hierdoor aantoonbaar beter.

Al heb je in je vroege kindjaren hierin het nodige gemist, ook als volwassene heb je hier nog steeds baat bij.

Energetische Lichaamsmassage:

Het lichaam bezit een energiesysteem dat aan voortdurende veranderingen onderhevig is. Energetische massage stimuleert die energiestromen en daardoor kunnen energieblokkades worden opgeheven. Op die manier werk je aan het herstel van het totale evenwicht.
Uiteraard krijgen ook huid, bindweefsel en spieren hierbij de aandacht.
Bij deze massage wordt met olie gewerkt.

Holistic Pulsing:

Dit is een helende methode gebaseerd op een makkelijke techniek, die eenvoudig is, doch vaak verrassende effecten heeft. Holistic Pulsing doet mensen 'wiegen', koesterend bewegen, in een rustig en afgestemd ritme dat de hartslag van de foetus in de baarmoeder nabootst.

Achterliggende gedachte: het leven op aarde is een continue, ritmische beweging. Denk aan: eb en vloed, de jaargetijden, leven en dood.
Ook het menselijk lichaam dat voor ca. 70 % uit water bestaat, is één grote ritmische beweging. Door op dit ritme af te stemmen middels zachtjes wiegen, schudden en rollen van het lichaam, worden blokkades losgelaten en kan energie, die zich vastgezet heeft, weer vrijuit stromen.

Voetreflexmassage:

Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt, weerspiegelt zich dat in de voeten. Voetreflexmassage brengt de levensprocessen die zich hier hebben vastgezet weer in beweging. Lees verder.

Metamorfosemassage:

Dit is een eenvoudige techniek voor genezing en heling op alle niveaus van de mens.
Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzônes van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Lees verder.

KvK: 17229662

Tel.:+31 (0)73 - 5493222

Gsm.: +31 (0)6 - 16491264

Particulieren

Organisaties

Kalender (Aktiviteiten)