Ga naar pagina inhoud

Energie Psychologie is gebaseerd op twee belangrijke bevindingen:

  1. Als je kampt met een psychologisch probleem dan wordt dit veroorzaakt door een verstoring in het energiesysteem van je lichaam;
  2. Methoden die het energiesysteem van je lichaam opnieuw in balans brengen, zullen dat probleem oplossen.

Latíhan maakt hiervoor gebruik van:

Dit zijn 'energie-tapping' methoden. Deze maken gebruik van ons vermogen verandering in onze fysiologie te bewerkstelligen met als doel een verandering in onze emotioneel gevoelservaren.
Kort gezegd komt het er op neer dat de negatieve emotionele lading van (vaak onbewuste) herinneringen doorstromen en daardoor oplossen. De hieraan verbonden symptomen zullen dan verdwijnen.

Tapping is een krachtig instrument om traumatische gebeurtenissen en emotionele patronen, welke zich vast gezet hebben in je lichaam, af te breken en los te laten.

Energie Psychologie (h)erkent dat alles uit energie bestaat, zelfs onze gedachten en emoties.
Albert Einstein leerde ons al: E = mc2 - 'alle materie is eigenlijk energie in een relatief stabiele vorm'.
Dus negatieve emoties verbonden aan een (onbewuste) herinnering zijn niet anders dan electrische en bio-chemische processen. Deze kunnen veranderd worden; vaak net zo gemakkelijk als dat ze ontstaan zijn.

Met 'energie-tapping' gebruiken we energie om concrete problemen op te lossen, zoals bijvoorbeeld: trauma, (chronische) pijn, migraine, rugpijn, fobieën, beperkende overtuigingen, enzovoort.

KvK: 17229662

Tel.:+31 (0)73 - 5493222

Gsm.: +31 (0)6 - 16491264

Particulieren

Organisaties

Kalender (Aktiviteiten)